Coachingpraktijk voor lichaam, geest en ziel in Amsterdam en online

Enthousiasme komt van het woord theos- in God zijn.

Het was zo prachtig gisteravond, mijn tweede workshop stembevrijding. De mensen waren geraakt, de meesten van hen stonden aan het eind van de avond solo te zingen voor de groep, met mooie pianobegeleiding van Lieke Oderwald.

Ik ben zo dankbaar dat ik deze weg gevonden heb, ik geniet nog met volle teugen van de opleiding bij Jan Kortie maar ben er nu dus ook al mee aan de slag gegaan, voortbouwend op mijn ervaring met lesgeven in Art of Living, massage etc.

Binnenkort volgen weer nieuwe data!

Commentaren op: "Zo enthousiast!Nieuwe workshops stembevrijding volgen binnenkort" (1)

  1. Maria Bastiaens zei:

    Het is een prettig begin om je stem eerst temidden van anderen te laten horen vóór je door Marga wordt uitgedaagd te luisteren en te zingen met z’n tweeën. En tot je eigen verbazing sta je uiteindelijk ook nog alleen met je stemgeluid in de grote ruimte met 7 andere mensen om je heen. Marga heeft een natuurlijke en prettige manier om mensen te inspireren, je kunt dan vrijuit jezelf zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: