Coachingpraktijk voor lichaam, geest en ziel in Amsterdam en online

TELEFONISCHE READING

Sinds een paar weken heb ik wat ervaring opgedaan met het geven van een aurareading per telefoon. Dit deed ik al wel eens met een vriendin/collega aurareadster, dan wisselden we met elkaar uit. Maar eigenlijk nooit met clïënten.

De eerste die kwam gaf me deze feedback:

Over telefonische reading:
” Ik heb een aantal weken geleden een telefonische reading mogen ontvangen van Marga. Dit is mij zeer goed bevallen. Marga heeft een erg prettige stem, het voelde heel vertrouwd. Ze heeft me veel bruikbare informatie verteld. En ook goede tips gegeven. Ik kan zo’n reading via de telefoon echt aanraden, je blijft gewoon lekker thuis in je eigen omgeving, heel praktisch. Later op de avond kreeg ik van Marga de reading al via de mail op een bandje * opgestuurd! ”
Hartegroet , Yvonne

* via We Transfer per mail.

De dag na de reading zat ik op de fiets en dacht eraan hoe goed het me was bevallen. Ik merkte dat ik een sterkere focus had zelfs dan wanneer iemand  fysiek bij me komt, er gaat blijkbaar toch nog een deel energie verloren in het sociale aspect, even een kopje thee etc. De informatie die ik kreeg was heel helder en to the point.  (nog meer dan anders 😉 bedoel ik)

Ik bedacht dat ik het wel vaker zo wilde doen .Nog geen half uur later belde een andere vrouw, die mijn telefoonnummer al maanden geleden van een vriendin uit Groningen had  gekregen…maar nu pas belde. Mooi hoe de kosmos werkt.

Meteen voor de volgende avond een afspraak gemaakt. En ook bij haar werkte het heel goed: gisteravond na een aantal weken haar zelfs een tweede telefonische reading gegeven. En dat te midden van de verhuisdozen! Onze woonark wordt zaterdag a.s. weggesleept naar de arkenbouwer, we krijgen een tweede verdieping, en we gaan tijdelijk in huisjes in de tuin wonen.   In deze omstandigheden had ik normaal gesproken niet eens de plek om een clïënt te ontvangen, het tuinhuisje wat ik er altijd voor gebruik is nu volledig vol met piano, kasten erbij en bedden voor de kinderen die daar nu slapen.

Leuke ervaring, en het biedt dus nog meer perspectieven, zowel voor mij als voor cliënten die inderdaad de deur niet uit willen of te ver weg wonen. Ook vanwege dat ik ook een korte reading van een half uur of uur geef op deze manier, waardoor mensen vaker even met een bepaalde vragen kunnen komen. En het vaak op korte termijn kan inplannen.

Commentaren op: "TELEFONISCHE READING" (1)

  1. Josienna Davidse zei:

    Enkele weken geleden heb ik een telefonisch consult gekregen van Marga en omdat me dit erg goed was bevallen en het thema nog verder ging, heb ik er onlangs nog een aangevraagd. Ze voelde beide keren gelijk aan dat mijn vraag actueel was en nam
    op korte termijn in alle rust de tijd voor me. Ik moet zeggen: ik vind Marga zonder dat ze veel voorinformatie nodig heeft to the point, helder en ingaand op je eigen kracht. Ik heb haar mogen ervaren als iemand met een breed bereik. Ook heeft ze een ruime woordenschat zodat ze -in mijn geval- de situatie goed in kaart bracht. Ik kan het anderen dan ook zeker aanraden: je zit gewoon thuis en je krijgt ook nog eens diezelfde avond de reading via internet toegestuurd! Groet Josienna.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: