Coachingpraktijk voor lichaam, geest en ziel in Amsterdam en online

Het stroomt!

Het stroomt in mijn leven, zo wordt het wel genoemd. De flow, de stroom van dingen die vanzelf lopen zonder dat ik er veel moeite voor doe. Ik merk het aan de telefonische readings, waar ik hieronder al over schreef. Mensen komen er voor een tweede of derde keer voor terug binnen korte tijd, terwijl ik bij lange thuisreadings in het verleden dit niet vaak binnen een jaar meemaakte, meestal met een langere tussenperiode.  Het werkt blijkbaar laagdrempelig, zo vanuit je eigen huis bellen en geread worden.

En voor mij een heel fijne manier op heel gefocust af te stemmen op jouw unieke energie van dit moment.

Het stroomt ook in mijn muziek maken en zingen. Ik geniet enorm van het improviseren op de piano en dit ook toe te passen tijdens sessies stembevrijding.  Zo fijn om mijn handen te laten gaan waar ze heen willen, met al hun ervaring van jarenlang klassiek pianospelen, maar nauwelijks enige weet van akkoordenleer. Te merken dat degene die naast me staat te zingen, er door wordt geïnspireerd en zich meer durft over te geven aan de klanken, zich opent.

Zingen wat er in je leeft, wat je op dit moment voelt, in je lijf, je gevoel. Het mag er allemaal zijn. Dit is écht bevrijdend. Je oordelen loslaten over hoe het zou moeten klinken, dat het ergens naar zou moeten klinken. En als die oordelen opkomen terwijl je staat te zingen, die vervolgens ook weer meenemen in je zingen. Je frustratie daarover,

We zijn vaak zo geconditioneerd in wat we wel of niet van ons mogen of durven te laten zien en horen. Terwijl onze ziel zo enorm behoefte heeft om zich in zijn of haar essentie te laten zien of horen, dit is wat er nu is, dit is wat ik nu ben, niets meer en niets minder.

Misschien zijn beide talenten die ik hierboven beschrijf wel vormen van stembevrijding. Ook via een reading, met mijn stem, help ik iemand een vrijer mens te zijn, meer te vertrouwen op zichzelf. En bij de sessie stembevrijding doe je het via je eigen stem, waarbij ik je help.

Je bent van harte welkom om gebruik te maken een van deze talenten!

Een telefonische reading kost 25 euro per half uur,dit kan uitlopen tot maximaal twee uur, en een sessie stembevrijding is slechts 25 euro voor een uur aangezien ik hiervoor ook nog in opleiding ben.

Kijk ook een hoe ontroerend een lied kan doordringen tot deze oude vrouw met Alzheimer,  en haar bevrijdt uit haar isolement:

http://www.upworthy.com/youll-be-amazed-how-just-a-song-could-break-through-to-this-woman-with-alzheimers?g=2&c=ufb1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: