Coachingpraktijk voor lichaam, geest en ziel in Amsterdam en online

Jij bent Liefde

In de opleiding Stembevrijding bij Jan Kortie  die ik volg, werd in ons laatste opleidingsweekend gevraagd een zin te bedenken, of eigenlijk meer te voelen, die voor ons hetgeen verwoordt wat wij de ander, de cliënt eigenlijk willen meegeven in een sessie. Van waaruit ik wil werken. Zonder het te hoeven benoemen in woorden, maar meer in mijzelf meedragend.

“Jij bent liefde”  is hetgeen waar ik op uit kwam, na eerst “Jij bent helemaal goed zoals je bent”. Dit laatste voelde echter nog te veel alsof ik de ander ergens van zou moeten overtuigen.

En deze zin over liefde sluit voor mij ook prachtig aan bij wat mij in alle jaren die ik al bij Art of Living betrokken ben,  het meest geraakt heeft als uitspraak van Sri Sri Ravi Shankar: ” Love isn’t an emotion, it is your very existence”.

En wat in de Advaita Vedanta benoemd wordt als : Tat Tvam Asi, Jij bent DAT.

Het is eigenlijk het onbenoembare, het bewustzijn ZELF.

Hierin ligt voor mij ook verscholen, voor mijn werk maar ook voor mijn dagelijkse leven: een steeds weer oefenen in Niet DOEN (non doership) maar ZIJN.

Kom en voel je welkom om een keer een sessie stembevrijding bij me te ervaren. Tijdens de opleiding(tot eind mei dit jaar) nog slechts 25 euro per uur.

Laat je ziel klinken, vergeet dat zingen een bepaalde manier zou moeten zijn, op een bepaalde manier zou moeten klinken. Onderzoek jouw unieke stem ,als je die echt van binnen uit laat komen, met alles wat er nu in jou leeft, en wat liefde is. Ook de spanning, ook de gevoelens van onvrede, irritatie, vermoeidheid. Alles mag er zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: