Coachingpraktijk voor lichaam, geest en ziel in Amsterdam en online

De afgelopen weken ben ik actief geweest met het regelen en opstarten van onze nieuwe plek voor stichting Art of Living, in het Geert Groote huis Hygieaplein 7. We hadden op 8 maart een leuke open dag, al diverse bijeenkomsten met de Sudarshan Kriya  ademhaling, en afgelopen vrijdag een heerlijke satsang. ggh

En er staat van alles op stapel: komende donderdag 26 maart- 30 maart geef ik er de Happiness cursus (waarbij je de Sudarshan Kriya leert, yoga en kennis – een fantastisch programma om te geven en een echte aanrader om te volgen!)    En op zaterdag 4 april, tevens Stille Zaterdag voor Pasen, en ook nog volle maan, organiseer ik een stiltedag samen met mijn Art of Living collega  Petra de Boer. We doen heerlijke begeleide meditaties van Sri Sri Ravi Shankar, yoga, er is een heerlijke lunch en erna een korte wandeling in stilte, alleen of met de groep. Slechts 35 euro!

Er komt  een meditatie cursus van 10-12 april, en 25 april een ayurvedisch arts naar het centrum, en er zijn op 26 april marma behandelingen.

Kortom, van alles en nog wat!

Laat me weten als je belangstelling hebt, dan mail ik je verdere informatie door.

Wat zo fijn is, is dat ik merk dat alle diverse activiteiten in mijn leven steeds meer met elkaar verbonden raken. Een diep gevoel van verbondenheid met alle mensen op de hele wereld, wat ook centraal staat bij Art of Living, komt ook steeds meer in mijn leven terug in de vorm van allerlei gasten thuis in ons tuinhuis, wat we verhuren. En vorige week gaf ik een reading aan een van de gasten, een Amerikaanse vrouw die ook regressietherapeute bleek te zijn net als ik. Ze was blij:

What an enchanting and restorative experience it was to stay in the cottage in the garden of Marga’s houseboat. The cottage was cozy and charming, transporting me back to my grandmas cottage in Ireland. Staying on the Amstel River was delightful, but list of all Marga and family made the stay an absolute comfort, they were kind, helpful and welcoming. Marga picked us up from the airport, we rented bikes and had dinner there for a small fee, making it a memorable and warm experience. A huge and unforgettable bonus was the special treat was doing an energy reading/ session with Marga. As a therapist and healer myself I have received many healing session but my experience with Marga was one of the most positive and revitalizing I’ve had, if interested in these sorts of things, I recommend inquiring with her. Highly Recommend. Thank you Marga and Rico and fam!”  Shauna  from New York City Ze gaf me de suggestie om de website ook in het Engels te vertalen, dan zal ze allerlei mensen doorverwijzen! (ik kan ook readen via Skype). Dus daar ga ik mee aan de slag binnenkort…. Wil je ook een keer  tot rust komen in ons heerlijke tuinhuis?  Dat is mogelijk. Je kunt er overnachten, een of meerdere sessies krijgen. Van onze tuin genieten met mooi weer, fietsen in de omgeving. Piano spelen…   tuinhuis buiten mooi winter tuinhuis met kachel 7f1930f8_original

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: