Coachingpraktijk voor lichaam, geest en ziel in Amsterdam en online

Afgelopen weekend was het een feest om samen met mijn collega Reshma Kandhai van Art of Living weer een Art of Breathing cursus online te geven. Het bijzondere van dit weekend was dat zowel op zaterdag als op zondag we een uur live naar Sri Sri Ravi Shankar konden kijken, tegelijk met alle andere cursisten over heel Europa. (bijna 4000 in totaal, waarvan ruim 300 in Nederland) Zijn wijsheid en humor en antwoorden op vragen die gesteld konden worden waren inzicht gevend en om over na te denken. We zijn een One World Family, is zijn boodschap, en een gevoel van verbondenheid met elkaar is heel belangrijk. Dat was mooi om te ervaren in onze groep met 38 deelnemers waarvan 3 in Suriname en 1 zelfs in Dubai!

Tijdens het weekend leren we de Sudarshan Kriya, een bijzonder krachtig ademproces. Samen met eenvoudige yoga en voorbereidende pranayama’s, adem oefeningen uit de yoga traditie, en mooie kennispunten die we sutra’s of sleuteltjes noemen, is dit een enorm rijk aanbod aan tools om stress te voorkomen en ook los te laten. Zowel op fysiek, emotioneel, mentaal gebied. En in spirituele zin weer verbinding te ervaren. Zelf heb ik al bijna 30 jaar geleden deze techniek geleerd en pas het nog altijd dagelijks toe. Ik zou niet meer zonder willen! Lees in mijn blogs hieronder over mijn ervaringen bij Art of Living.

compilatie Art of Breathing cursussen in Nederland 26-28 februari 2021

Nieuwsgierig geworden? Eind maart is er weer een online cursus van 26-28 maart, ook weer met Sri Sri Ravi Shankar. Laat me weten als je belangstelling en nog vragen hebt. Of meld je hier aan.

Feedback van cursisten van mijn cursus en ook een antwoord op de vraag waar je dankbaar voor bent in je leven:

Wat ik me realiseer is dat we het onszelf  vaak  zo moeilijk maken in het leven en het gevoel hebben er alleen voor te staan. Wat ik mooi vind aan deze cursus is het gevoel van verbondenheid. We zijn allemaal een. Drie kernpunten zijn me vooral bijgebleven: the only moment that matters is NOW. En mentaal en fysiek ontgiften doe je door ‘So Ham’ or ‘So What’ Sri Sri brengt wat lucht en happiness in het leven en daar kunnen we zelf ook allemaal voor zorgen. Dank iedereen voor het meedoen aan deze cursus en dank lieve Marga en Reshma voor het uitstekend leiden ervan.
Martynke

Dank voor dit bijzonder weekend. Mooie krachtige technieken. Kundige en betrokken teachers. Ondanks online toch verbondenheid! Ik ben erg dankbaar dat ik dit op mijn pad ben tegengekomen. En Sri Sri, prima gast!😃 Erbij houden hahaha🙏🏻Ga de technieken zeker inzetten bij mijn werk als trauma therapeut (…)en een 🌹voor allen!

Hartelijke groet Jan


Ik vond het mooi en bijzonder om de sudarshan kriya te leren. Eerst strijd en toen stilte 💛 De kriya is een nieuwe tool om me te verbinden met de stilte van binnen. Ik ben dankbaar dat ik SriSri live heb mogen meemaken en dat we met zoveel mensen samen mochten mediteren 🙏🏻 De woorden Ohm Lokah Samasta Sukino Bhavantu uit de mond van de Guru brachten me linea recta naar de ruimte van her hart. Prachtig. Ik wil graag nog zeggen dat ik het fantastisch vond om dit met jullie allemaal te doen 💛 En wat heerlijk om bij een spirituele bijeenkomst ook eens zoveel mannen te zien 🙏🏻


Diane


Ik ervaar nu meer rust en tevredenheid. Ik vond het fijn om met een groep verbonden te zijn in deze tijd. Daar ben ik dankbaar voor.
Rob

 
Dank voor deze groep en de begeleiding door Marga en Reshma! Het inzicht dat ik meeneem en me rust in het moment geeft is: ik hoef nu niet te weten wat ik morgen ga doen, ik hoef nu niet te anticiperen om wat er misschien straks zal zijn. Ik ben nu hier. I am. 🧘‍♀️💋🧘‍♀️
Linde


Het was een hele waardevolle cursus! Art of Breathing heeft mij de juiste tools meegegeven om meer rust en energie te krijgen.
Ashwin 

Het was weer heel bijzonder. Ik moest huilen bij de film over Art of Living. Weer veel geleerd: zorg goed voor je zelf met voedsel en de adem. Heel erg bedankt! 🙏❤️Ik ben dankbaar voor mijn ademhaling😊Fanny


Wat is AOL een fantastische organisatie en Guruji een zeldzaam mooi mens. Ik heb veel bewondering voor zijn cursussen. Ze raken mij altijd en die ervaringen vergeet je niet meer. Geef hem genoeg tijd en hij maakt van de wereld 1 familie. Eigenlijk doet hij dat niet maar wijzelf, dankzij zijn kennis.Marga en Reshma hebben Guruji’s hartewens heel mooi vorm gegeven in deze cursus. 🙏🏾🙏🏾🙏🏾 knap om dit online zo over te brengen.It left me with a feeling of belongingness 🤩💓💓🌸🌈🌈🌈🌻🙏🏾🙏🏾🙏🏾

Kees

Deze cursus heeft me tools geleerd om door de “nare” emoties en sensaties in mijn lijf heen te ademen ipv weg van te willen, en daar dan toch ontspanning in te vinden. Heel fijn!! Ik ben dankbaar voor alle (spirituele) lessen die het laatste jaar op mijn pad zijn gekomen die me helpen door een lastige tijd heen te komen 💕
Vreni

De eerste keer heb ik de AOB cursus online gedaan met een paar honderd cursisten uit Europa in het Engels, met een Amerikaanse docent.Nu als herhaler in een veel kleiner clubje met mensen in het Nederlands. Veel gedetailleerder, ook veel knowledge en inhoud nog niet gehad. Zoals:  I belong to you 😇  Goed en fijn om de cursus op deze manier te ervaren en mee te mogen maken. Dank Marga en Reshma voor de fantastische begeleiding. Ik ben ook dankbaar dat de AOL op mijn pad is gekomen. JGD. 🥰Anoniem


Art of breathing heeft mij nieuwe inzichten gegeven. Tijdens de meditatie kwam naar boven; door kritisch naar jezelf te zijn, creëer je afstand tot anderen. Ik ben dankbaar voor de nieuwe inzichten en lessen! Bedankt 🙏🏼
Cleo

Het blijft bijzonder dat na 15 jaar bij Art of Living betrokken te zijn, je iedere keer verrast wordt door de kracht van de adem, het samenzijn in verbondenheid – dit keer online. Hoe prachtig is dat. Ben dankbaar voor dit pad, voor Sri Sri als mijn gids (en meer🥰)en voor degene die meereizen op dit pad naar zelfontdekking. Heerlijke detox gehad na een aantal pittige jaren. Dank jullie wel lieve Resh en Marga. Jai Gurudev, i belong to you all🙏🏼💖💕
Sita

Het was weer heel ontspannen en fijn om de cursus te doen..en vooral met Guruji erbij ..dat is heel bijzonder..had tranen in mijn ogen tijdens de film..en aan het eind van de cursus..ben heel dankbaar dat ik de oefeningen en meditatie kan doen..ben ook dankbaar voor AOL.. Gr jullie ook bedankt voor alles 😘🙏

🏼Saskia
Deze herhaalcursus heeft mij verdieping gegeven en enkele nieuwe inzichten. Bedankt Marga en Reshma en Sri Sri🙏🏻Ik ben dankbaar dat ik alle basisbehoeften in het leven en zelfs meer heb en in een mooi land in vrede mag leven, met als bonus een prachtige dochter❤🙏🏻

Shirley

 Dit AoB weekend was heel bijzonder. Wat het bijzonder maakte is dat het online was en toch heel krachtig. Ik heb deze cursus een aantal keer live gedaan en was verrast hoe het online ook mooi is. Waar ik dankbaar voor ben is de wijsheid van Sri Sri in mooie voorbeelden en de eenvoud hiervan. Bedankt Marga en Reshma. Jullie hebben het goed gedaan.
En wat een mooie video Loves moves the world. Ongelooflijk wat Sri Sri allemaal bewerkstelligt
.

Martin

Ik ben dankbaar voor de opfrissing van de technieken en de liefdevolle begeleiding van Marga en Reshma. Heel bijzonder was voor mij dat tijdens mijn eerste cursus, volgens mij in 2011, Sri Sri in Limburg aanwezig was en nu bij mijn eerste herhaling wederom. I belong to you 🙏
Martien

Het was heerlijk. Het wordt steeds bekender en verdiepender voor me🙏🏾🕺🏿

Reinout

Lieve mede ademers, ik ben dankbaar voor onze verbondenheid dit weekend. Lieve Reshma en Marga: ben jullie zeer erkentelijk voor deze heerlijke liefdes en prana boost! Heeerlijk I want more! And I belong to you all!

Love , Olga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: