Coachingpraktijk voor lichaam, geest en ziel in Amsterdam en online

Voel je je moe, uitgeblust, behoefte aan ontspanning? En weer nieuwe energie ervaren, opladen?

Volg dan maandag 22 maart van 20 -21u de gratis ademworkshop over de kracht van de adem. We weten natuurlijk allemaal dat ademhalen van levensbelang is, maar waarom zouden we hier aandacht aan besteden als het een vanzelfsprekend proces is? Toch is dat heel waardevol, en ik ga je hierover vertellen en het je laten ervaren. We kunnen de adem inzetten als dagelijkse bron van energie, en voor meer ontspanning.

Ook is deze workshop een introductie van de uitgebreidere Art of Breathing cursus, waarbij je de unieke Sudarshan Kriya leert een heel bijzonder ademproces. Tijdens de workshop vertel ik hierover en kun je vragen stellen.

De eerstvolgende cursus is van 26-28 maart, samen met mijn collega Astrid Dijkzeul, en ook met twee keer een live les van de oprichter Sri Sri Ravi Shankar zelf! Zie mijn eerdere blog over de ervaring van een soortgelijke opzet van mijn februari cursus enkele weken geleden. Als je je opgeeft, vergeet niet de korting van €25 mee te pakken met de code WinterAoB. En als je bij mij en Astrid mee wilt doen, stuur dan even een mail naar admin@aofl.nl en naar mij margavklinken@gmail.com.

Van harte welkom en ik hoop tot ziens!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: