Coachingpraktijk voor lichaam, geest en ziel in Amsterdam en online

Helende Reis Chakracursus

Wil je meer leren over wat chakra’s nu eigenlijk zijn, welk chakra waar voor staat, ze bij jezelf en ook de ander waarnemen op intuïtief niveau? Doe mee met de online introductie cursus /helende reis door de chakra’s op 7 avonden vanaf 11 januari 2022 t/m 24 februari 2022. Bij elke avond krijg je een live meditatie, die je ook in de tussentijd nog kunt beluisteren. ik geef ook enkele opdrachten rondom het chakra van de week mee.

Je kunt op woensdagavond 27 oktober eerst ook nog de Auraworkshop Auralezen doen we allemaal volgen. Alle chakraworkshops zijn ook los te volgen voor 15 euro, maar als je de hele reeks doet en de auraworkshop hebt gevolgd is het 90 euro.

En de workshops van de chakra’s die dit najaar al van start zijn gegaan zijn ook los te volgen en op 1, 8, 15 en 22 november zijn ook nog dit najaar het Hartchakra, Keelchakra, Voorhoofdschakra en Kruinchakra aan de beurt. Welkom om mee te doen!

deze tekening is gemaakt door Annemieke Varkevisser, met veel dank! zie ook http://www.inner-art.eu

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: