coachingpraktijk voor lichaam, geest en ziel Amsterdam

Aurareading

Je bent veel meer dan alleen je lichaam. We ervaren onze mind, onze geest vaak alleen in ons hoofd en onze gevoelens in onze buik en bijvoorbeeld in ons hart en onze keel. Maar deze mind of geest, waarmee ik eigenlijk ook alle gedachten en emoties bedoel, bevindt zich niet in ons lichaam, maar ons lichaam is in onze geest.
Deze geest of mind die overal om ons heen is, wordt ook wel aura genoemd. In ons lichaam is de energie vooral gecentreerd in de chakra’s, de verschillende energie centra. Je kunt dit bijvoorbeeld goed voelen als je keel dichtgeknepen is van verdriet, je hart volstroomt van liefde, vlinders in je buik bij verliefdheid of boosheid als frons bij je voorhoofd.

AURAREADING

Tijdens een aurareading ‘lees” ik dit energieveld in en om je heen, je aura en de chakra’s. Ik heb geleerd me leeg te maken van te voren, me via je naam op je af te stemmen. Zo rustig tegenover je zittend met mijn ogen dicht, zie ik dan allerlei beelden en krijg ik informatie over je functioneren.
Dit werkt vaak heel verhelderend, geeft meer zelfvertrouwen en inzicht in jezelf en je relaties. Je kunt ook met specifieke vragen komen over bijvoorbeeld je gezondheid, werk of een relatie.

Een volledige aura- chakrareading duurt ongeveer twee uur en kost 150 euro. Het wordt voor je opgenomen zodat je het naderhand kunt naluisteren.
Je kunt ook een vragenreading krijgen van een uur, of een telefonische reading is ook mogelijk.(75 euro per uur)

HEALING EN LICHAAMSWERK

Indien nodig werk ik ook via mijn handen en geef ik je een healing. Ook lichaamsoefeningen kunnen erg helpen om je energie te aarden en door te laten stromen. Ik put hierbij uit mijn ervaring als yogadocente bij Art of Living en de vele massages die ik heb gegeven en ontvangen.

Commentaren op: "Aurareading" (2)

 1. Nienke van Houwelingen zei:

  Beste Marga

  Ik heb een vraag …deze is heel adhoc
  Heeft u evt tijd voor een aura Reading dit weekend ?

  Zo niet dan leg ik een andere keer contact met u

  Mvg nienke

  • Hallo Nienke,

   Allereerst heel erg sorry dat ik je niet eerder heb geantwoord, ik zie je berichtje nu pas! ik krijg niet zo vaak berichten via mijn site en helaas is het niet goed ingesteld geweest (hoop dit nu te veranderen) – ik kreeg geen melding ervan in mijn gewone mailbox.
   Ik was echter ook op vakantie en had ook niet gekund tot 3 augustus….Mocht je toch alsnog een reading willen, nu ben ik wel weer beschikbaar en je bent welkom! Wel is het fijn als je me dan mailt via margavklinken@gmail.com of belt 06 55855188.

   Hartelijke groet,
   Marga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: